KDR vegyestüzelésű kazán

Hagyományos, gravitációs kéményhuzat elvén működő vegyestüzelésű kazán, mely jól használható a fa eltüzelésére. Két huzatszabályozóval rendelkezik: elsősorban az elsődleges huzatajtóval, továbbá a másodlagos, azaz szekunder légbeeresztővel szabályozható az égés, ami a tűztér ajtaján található.

Teljesítmény változatok:
12 kW 15 kW 20 kW 25 kW
30 kW 35 kW 40 kW 50 kW
Bővebben

KDR Plus vegyestüzelésű kazán

A KDR továbbfejlesztett verziója, melyet ventilátorral, égést vezérlő elektronikával, füstgáz hőmérséklet érzékelővel szereltek fel. Az égéshez szükséges levegőt a ventilátor fordulatszám szabályozásával juttatja be a tűztérbe, külön választva és előmelegítve a primer és szekunder levegőt. 

Teljesítmény változatok:
12 kW 15 kW 20 kW 25 kW
30 kW 35 kW 40 kW 50 kW
Bővebben

Optima Plus Max ipari kazán

Az Optima PLUS MAX kazánok nagy alapterületű épületek fűtésére szolgálnak, mint például: iskola, irodaház, közintézmény. A kazán hőcserélő függőleges égéstermék-elvezető rendszerrel rendelkezik, és 6-8 mm vastagságú tanúsított kazánacélból készül. Szén és fa keveréke égetésére alkalmas kazán.

Teljesítmény változatok:
50 kW 60 kW 75 kW 100 kW
125 kW 150 kW 200 kW 250 kW
Bővebben
D-kazán

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot űrlapunkon keresztül és kollégáink néhány napon belül visszajeleznek.    Adatkezelési nyilatkozatok

    a csillaggal jelölt mező elfogadása kötelező


    <span style='font-size:0.8em'>A D-kazán Kft. <a href='https://www.dkazan.hu/#gdpr_cookie_modal' target='_blank' style='color:#d20008'>adatkezelési tájékoztatóját</a> elolvastam és megértettem. Hozzájárulok, hogy ajánlatkérésemmel kapcsolatos személyes adataimat a D-kazán Kft. ajánlatadás céljából az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje. </span><span style='color:#ac0000;font-weight:bold'>*</span>

    <span style='font-size:0.8em'>Hozzájárulok, hogy a D-kazán Kft. a megadott elérhetőségeimen a jövőben is megkeressen ajánlatokkal.</span>